Καλώς ήλθατε στον ιστοχώρο του συλλόγου πολυτέκνων της Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου και περιχώρων.

Εορτή Αγίων Προστάτων

Εορτή Αγίων Προστάτων

Εορτάστηκε στις 16-Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο με κάθε Εκκλησιαστική και πολιτιστική μεγαλοπρέπεια η μνήμη των Αγίων Προστατών των Πολυτέκνων Τερεντίου και Νεονίλας.
Το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε Θ. Λειτουργία από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ανδρέα Καππέ πρόεδρο του Συλλόγου συμπαραστατούμενου από τους συμπολύτεκνους Ιερείς π. Χρήστο Κουρέτση και π. Συμεών Κιτσινέλη. Σύσσωμο το Δ. Συμβούλιο Εκκλησιάστηκε μαζί με μέλη-οικογένειες που απαρτίζονταν από μικρά παιδιά .
Τον Θ. Λόγο εκήρυξε ο Αιδ-τος π . Ανδρέας και στο τέλος μοιράστηκε ο Άρτος που υψώθηκε.
Το απόγευμα 6:30 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό κέντρο πλήθος πολυτέκνων αλλά και φίλοι των πολυτέκνων συμμετείχαν στην ωραιότατη εκδήλωση που αυτή την χρονιά ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο π. Γεώργιο Χατζάρα επίτιμο Πρόεδρο και Ιδρυτικό Μέλλος.
Την εκδήλωση λάμπρυναν με την εμφάνιση τους ο Σύλλογος Ιεροψαλτών <<Αρχιδιάκονος Άνθιμος>> με χοράρχη τον κ. Ιωάννη Δακαλάκη καθώς επίσης και η μπάντα <<Ιωσήφ Ρωγών>> υπό την διεύθυνση του κ. Δημητρίου Μανωλάτου που πραγματικά ψυχαγώγησαν το ακροατήριο.
Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο διακεκριμένος εκπαιδευτικός και συγγραφέας κ. Διονύσιος Μπερερής.
Την εκδήλωση έκλισε ο Πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος αρχμ. π. Επιφάνιος Καραγεώργος.
Ακολούθησε μπουφές γλυκισμάτων και αναψυκτικών.
Το Δοιηκοιτικόν Συμβούλιον ευχαρίστησε κατά την διάρκεια της δεξιώσεως τους Ιερείς, τους πολιτικούς τους εκπαιδευτικούς, τους πολυτέκνους  και όσους παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εορτή.


                                                                                                  Εκ του Συλλόγου